SPONSORER


Team Johnsen - "Skapt i Narvik, Støttet av Narvik"

Bilde viser alle  di 45 bedriftene jeg representerer i Teamet på ett bilde! 

Med hovedsponsor i Ofoten Sparebank og en rekke Gull, Sølv og Bronse sponsorer fra et sterkt næringsliv i Narvik og omegn! 

De fleste og største sponsoratene er støttespillere som bidrar med kapital inn i teamet slik at det er mulig å leve, reise og trene som en toppidrettsutøver og noen sponsorater går mer på tjenester og verdier gjennom bidrag og støtte med mat, treningssenter, hjelp med markedsføring og reklame og bilavtale. 

Jeg profilerer mine sponsorer gjennom mange forskjellige kanaler og skaper god synlighet og "payback" gjennom egen sponsorbil levert at Subaru Norge og Autocentret Narvik som er helfoliert og designet av JR service og Rekyl reklame. 

Pluss dette vanlig profilering gjennom klær og utstyr og mediedekning i lokalaviser

Privat gjennom sosiale medier som Facebook og instagram med egen @Teamjohnsen side på begge plattformer der jeg legger ut videoer og bilder fra skiløpinga!

Facebook: https://www.facebook.com/TeamJohnsenNarvik/

Instagram: https://www.instagram.com/teamjohnsen/ 

Og tilslutt denne nettsiden som supplerer og er laget for de som ikke er på sosiale medier.

Gjennomfører også foredrag for mine sponsorer der di bestemmer innhold og fokus. Med så mange sponsorer engasjerer vi mange folk og skaper derfor stort engasjement rundt min satsing som skiløper fra en liten Langrenndestinasjon som Narvik! 

Foredrag:

http://www.fpn.no/team-johnsen-drevet-av-naeringslivet/

Vil du også være Med i Team Johnsen som samarbeidspartner ? 

Ta kontakt på mobil Til manager Ole Fredrik Hansen fra Narvik: +4790961365 

Eller mail: Johnsenteam@gmail.com